Снимка: VIVACOM
fallback

От утре всички абонати на мобилни услуги, които изберат да пренесат номера си в мрежата на VIVACOM, могат да сключат договор за тарифен план MaxiCall XS с включени 120 минути към всички национални мрежи на цена от едва 2.90 лв. на месец.

Най-малкият тарифен план от най-популярната мобилна линия на телекома се предлага на половин цена при сключване на нов двугодишен договор, като промоционалната такса важи за целия му срок.

Специалното предложение на VIVACOM е без аналог на телекомуникационния пазар у нас в момента.

Като част от стремежа си да предостави достъпни комуникационни услуги в България мобилният оператор предлага най-ниската цена за разговори към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 10 години

Значи излиза, че без да си участвал в техните тестове, те ти ги начисляват - само първите пет били безплатни! А човекът само се е обадил на 123 да пита какви тестове му предлагат и е спазил инструкциите им, за да не участва в тестовете, защото не го интересуват. След като получи надутата сметка обаче, не може да докаже нищо.Обажда се, да не пращат повече от тези "тестове" на неговия номер, но му отговарят, че не може - щом е започнал участие, задължително ще го довърши. Ама той не го е започвал!

3

Кратун

преди 10 години

Откакто ме набутаха многократно с по 12 лева/смс за смс-и, които те ми пращат, когато мина границата с турция, не поглеждам въобще офетите им. Добре, че телефонът беше служебен. Размина се само с емоционални обяснения със счетоводителката....

2

ТоваДобре,но"те

преди 10 години

Преди няколко седмици рекламираха, че можеш да получиш безплатно някакви пет теста. Мои колеги питаха на тел. 123 и като разбраха, повече не проявиха интерес (например, карат те да се оприличиш на някое от изброените насекоми и накрая, след като отговориш на десетки такива въпроси-"тестове", ще ти кажат какъв характер си."Тестове" за ***!).От 123 ти казват да не отваряш съобщенията, щом не искаш да участваш.Но някои от колегите получиха с 15 лв по-високи сметки.Питат защо - заради "тестовете"

fallback