fallback

Информационните технологии са бъдещето и едва ли някой се съмнява в това. Стотици отворени позиции, високи заплати и поле за развитие.

ИТ е страст, изкуство, начин на живот и възможност да изразиш себе си по хиляди начини. И всичко това не е само на световно ниво, а с пълна сила важи и за България.

Много млади ИТ специалисти активно търсят своето място в български и международни компании, не спират да учат за новите технологии и да търсят развитие. Това е предпоставка и за организирането на все повече ИТ събития, сред които конференции, уъркшопи, презентации, неформални срещи. Но обръща ли се реално внимание на тези хора и могат ли да се развиват в тази професия?

Отговорът от бизнеса е „Да“. Те могат и трябва да се развиват. Проблемът идва от това, че голяма част от младежите не са запознати с възможностите за стартиране на кариера, къде и как могат да си намерят работа и кое всъщност е направлението, в което да се развиват. Едно от местата, на които талантливите специалисти могат да се срещнат с представители на големи български и международни компании, развиващи се в ИТ сектора, е конференцията Be IT, която ще се проведе на 21 май в Център за образование и култура „Илиев“ към Американски Университет.

Специализираното ИТ събитие е насочено към младите хора, с хъс да се развиват в динамичната среда на информационните технологии. В конференцията ще се включат 12 топ специалисти от български и международни компании, сред които SmartIT, Infragistic, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto. Те ще разкажат за новите технологии и топ тенденции в областта на  Mobile, Web и Database. В тези три направления ще се дискутират с участниците реални казуси от работния процес.

Освен да научат за иновациите в тази сфера и да обогатят знанията си, те ще имат възможност и да се запознаят с представителите на всяка компания в специално изградени за целта фирмени кътове. На тях ще могат да получат по-подробна информация относно възможностите за кариерно развитие, които всяка от тях предлага.

Програмата за конференцията Be IT можете да видите тук:

Много изненади и приятни емоции очакват посетителите, а един от всички тях ще спечели таблет в края на конференцията.

Участието в Be IT е напълно безплатно, но местата са ограничени. Регистрирайте се още сега и станете част от обществото, което диктува иновациите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback