fallback

Общ преглед

Колко пъти си затварял телефона на най-добрия си приятел, защото знаeш, че ще говорите цели, представи си, 15 минути. Или си тръгвал от семеен празник, защото имаш работа. Или си пропускал покрай ушите си какво точно е нарисувал сина ти. Все едно той винаги ще е на 4 и ще се вълнува толкова от твоето мнение. Вместо да ги изживеем с цялата възможна отдаденост, неусетно, но някак охотно успяваме да пъхнем най-ценните неща между неотложните, които се оказва, че ни дърпат конците.

Постъпваме така с най-важните хора, защото вярваме, че те винаги ще ни разберат и ще се поставят на наше място. Както и с проектите, които обичаме; вместо да им се отдадем изцяло, ние се загубваме в лавината от работа, която така или иначе расте всеки ден. Такива сме дори към уж любимото хоби, което сигурно седи забравено в някой ъгъл.

Време е да кажем на всички неотложни неща „Дотук сме“.

И поне веднъж да започнем от важното. Както между другото са направили хората от видеото на Amstel Premium Pilsner към статията. Какви са резултатите – нека чуем от тях. Ние знаем само, че са страхотни. Защото са им посветили най-ценния дар, който можем да направим, този, който не можем да заменим с нищо друго.

Има кой да ни напомни, че единствено времето, което влагаме в най-важните нещa и хора, е добре прекарано. Amstel Premium Pilsner изповядва тази философия не само като рекламна стратегия, но и като подход към продукта. Характерният му освежаващ и балансиран вкус е резултат от изключителното майсторство и внимание с което пивоварите го създават. Тайната е в това, че дават на бирата нужното време, за да получим ние идеалната глътка.

Не само Amstel Premium Pilsner намира, че най-близките страдат от натоварения ни график. Даже да виждаш всеки ден някого, не означава да му отделяш необходимото време. По-важното е колко специални моменти сме споделили, такива, в които сме били отдадени с цялото си съзнание на този човек. Е, може би трябва да започнем така да оценяваме скъпоценните мигове. Нима близките не го заслужават?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback