Снимка: Нова тв
fallback

Сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението”, е коледният подарък, който Нова тв ще направи за всички фенове на хитовите сериали. Поредицата, която в момента предизвиква истински фурор сред американската публика, ще превземе родния ефир от 18 декември, когато всеки ден от 20.00 ч. ще ставаме свидетели на една вълнуваща история за предателство, любов и двуличие.

Излъчван в общо 39 държави в света, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството, блясъка и влиянието са най-важни в отношенията между хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще промени това завинаги. Главната героиня – Емили Торн /Емили Ван Камп/ идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за ужасно събитие от миналото – смъртта на баща й.

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „Братя и сестри” и „Евърууд”, като тук тя дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант. В „Отмъщението” Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу. Актрисата от „Последният мохикан” влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън.

Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията „Най-добра актриса”. На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на всяка цена.

В актьорския състав влизат още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката”, „Самоличността на Борн”, „Събудих се на 30”, „Мисията невъзможна” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката /People’s Choice Awards/, „Отмъщението” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

expert

преди 11 години

Бе кога е било 1 това-когато съм се родил :) що се излагате с отживелици-само за пример- 2 в момента е Breaking bad ие от 2009,а този *** отдавна е в архивите-а някой се опитват да изпъкват насред 2012г. с това,че е номер 1 да ама 1990 пффффффффффффффАМАН

14

www

преди 11 години

Заслужава си филмчето,като за първа серия много интригуващ..

13

Анонимен

преди 11 години

Е все пак е по-добре от турските сериали, там само едни сълзливи истории и нищо друто.

fallback