fallback

Jameson грабна престижната награда „Ирландски бленд на годината" в предстоящото издание на прочутата Библия за ирландската напитка на Джим Мъри за 2013 година. Ексклузивната книга е своеобразен пътеводител в света на най-добрите питиета на планетата. Jameson получи 95 от възможни 100 точки, печелейки и значимия Liquid Gold (Течно злато) статус. Самият автор на прочутата библия, Джим Мъри описва вкуса му като абсолютно класически и добавя, че с годините напитката запазва своята блестяща форма.

Попадането на Jameson в последното издание на книгата e достоен финал на една успешна година, изпълнена с признания за продуктовата гама на марката. Jameson и Jameson 18 Year Old Limited Reserve грабнаха златните медали в международния конкурс за питиета – International Spirits Challenge, както и двоен златен медал от световното състезание за спиртни напитки в Сан Франциско. Култовият бранд бе удостоен и с медал от Irish Whiskey Masters, проведен през юли тази година.

„Библията" е смятана за един от най-значимите и влиятелни каталози на тази напитка на планетата и съдържа статии за над 4500 различни нейни разновидности. Място в нея намират единствено най-добрите продукти с безупречни характеристики.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback