Снимка: Мери Бойс Бенд
fallback

Класическата музика ще срещне мелодичния рок в един акустичен концерт, посветен на 25-тата годишнина на Мери Бойс Бенд.

Групата ще отбележи годишнината от стъпването на музикалната сцена в Централния военен клуб в София на 20 ноември. В празника ще се включат музикантите от струнен квартет "Александър".

Вратите ѝ се отварят в 19:30 ч. Началото е в 20:00 ч.

На живо ще прозвучат песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб", "Дългият път към дома" и "Щастливи дни". На място ще можете да си закупите и двойния диск Mary Boys Band Collection, който музикантите издават по повод своята годишнина. Колекцията включва всички песни на групата.

Тя се ражда през далечната 1995-та, когато прави своето първо участие на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб.

"25 години сме на музикалната сцена в България. Искаме да го отбележим сред хората, които ни обичат. Поканили сме и приятели – квартет "Александър", за да бъде концертът още по-красив. Каним всички почитатели на стойностната музика да дойдат, те са ни верни партньори вече 25 години. Благодарим за обичта и подкрепата!", споделя Мери.

За концерта на 20-ти ноември ще бъдат спазени всички ограничителни и предпазни мерки. В залата ще бъдат допуснати само лица с маски. С цел по-голяма безопасност и спокойствие на възрастните, този път не се препоръчва посещението на деца до 7-годишна възраст. Ако това е наложително, ще влизат безплатно и с маски.

Ограничено количество билети все още има в мрежата на Eventim и в URBO.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

остави това

преди 3 години

До КратунАми не разбрах кой е гея!?Щото в днешно време без гей не може!!!

7

Кратун

преди 3 години

- Кой е Мери, кой е Бойс и кой е Бенд?

6

Котка

преди 3 години

Непознати улици беше почти задължителна за всеки наш купон. Ех, студентски години...танци, водка и мноого cеkс.

fallback