fallback

Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата от вокална група "Светлина" във видеото към "Какво е Коледа". Автори на музикалната приказка за добрина и вълшебство край елхата са певицата Светла Иванова и инструменталистът Константин Кучев заедно с децата от вокалната група, на която са ръководители.

Малките таланти снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс. Идеата на клипа е да улови атмосферата на заниманията им всяка неделя, както и на песента.

"Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние създаваме всичко заедно с децата. Те са толкова автори, колкото и ние. Текстът на песента се получи много лесно, когато им дадох задачата да довършат изречението "Коледа е...", споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и клипа.

"Имаме записани още авторски песнички, в които идеите са общи. В клипа, който заснехме идеята ми беше да покажа колко забавно ни е да творим заедно. Децата за първи път направиха и записи и в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години", допълва певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

И аз направих нова песен, но за сега я пея само в клозета. Коя е тая?!

4

Ух

преди 4 години

И аз не я знам коя е, но явно искат да я познаваме.

3

Натопорчев

преди 4 години

Не я познавам... Коя е тя???

fallback