Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"Мамо, ръката ми хвани, всичко е наред. Мамо, където и да си, знаеш, че съм с теб. Светлината в тунела ми, да не се губя. Мамо, казвам ти мерси. Направи ме човек"

Новата песен на братята Пламен и Иво е посветена на най-святата фигура в живота на всеки – майката. Парчето успява да постигне голяма популярност благодарение на посланието и емоционалността си и докосва най-нежните струни на душата заради своята искреност.

"Мама" разказва за връзката между родителите и децата, едната половина на музикалното дуо – Пламен, е категоричен, че всичко в този сингъл е лично.

"Започнахме да работим с нови хора, съответно нещата и музиката, които правим, ще се променят. Започваме да надграждаме себе си и ще изразяваме себе си", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Иво сподели, че идеята за парчето "Мама" се е родила още през пролетта, а написването на текста и основната работа е била свършена много бързо. Той обясни, че след като са видели как реагират хората на нея са решили и да я издадат.

"Текстът - много хора могат да се разпознаят в него. Тук докоснахме една друга аудитория, която досега не сме докосвали с нашите песни", допълни той и изрази удовлетворението си, че с парчето са успели да докоснат толкова много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Ъ

преди 5 години

💏

fallback