Рафаел Пашамов осъществи първите стъпки към своята мечта - да се реализира на музикалната сцена, с участието си в последния сезон на "Гласът на България". Той достигна до финала, а Графа реши да му подаде ръка и да застане зад него с лейбъла си "Монте мюзик". Последва първата му авторска песен - "Магнит", а вече е факт и второто му парче - "Нови истини". За нея твърди, че е резултат от промяната в него.

"Нови истини" остава в съзнанието още след първото слушане. Той е автор на текста, а музиката е на Весел Ценов – Algoriddim. Със звучене, в стила на световните тенденции и запомнящ се текст, Рафаел прави сериозна втора крачка в своя професионален музикален път. Видеото е заснето от режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и проследява малките моменти, които оставят трайни следи в отношенията между двама души.

"За мен е изключително важно да зная кой съм и какво правя. Използвах израза "Нови истини" като метафора за укрита истина или лъжа във взаимоотношенията ни с любимите хора. За съжаление най- близките ни често ни нараняват, минах през тежък период, но в последна сметка така се роди идеята за втория ми сингъл", разказва Рафаел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase