Снимка: Reuters, архив

Два месеца преди концерта на Енрике Иглесиас у нас билетите прогресивно намаляват. Певецът ще ни представи новото си шоу All The Hits Live на 6 ноември в "Арена Армеец" по повод 13-тия рожден ден на радио Energy.

Огромна част от местата са вече запълнени, поради което организаторите отвориха за феновете шест нови сектора в залата в мрежата на Eventim. Те са в продажба от днес.

Новите места не само предоставят страхотна видимост към сцената, а и от тях почитателите на певеца ще могат да го докосват благодарение на двете платформи, т.нар "езици", излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с публика.

Цялата сценография на новото шоу на Енрике е базирана на концепцията за интимна близост с публиката – ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени в двата края на терена, свързани посредством коридор, издават организаторите.

Така любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между сцена А и сцена B по коридора, заобиколен от присъстващите, които буквално  ще могат да си направят селфи с него, докато изпълнява прочувствените си хитове.

На сцената ще бъде изграден и 500 кв. метра видео екран, ще станем свидетели на изключителни нови пироефекти.  Ще бъдат използвани и нов модел осветителни тела, които за първи път бяха въведени за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.

Цените на билетите са между 69 и 159 лв в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase