Снимка: Личен архив
fallback

Клипът към "Играем за победа" стана факт, благодарение на динамичния денс-батъл, който спретнаха Михаела Филева и Искрата.

Видеото към общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева – "Нова страница", който излезе на пазара през месец май.

Този клип идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква до дни. Но преди това е настоящото видео, което още с появата си предизвика положителни отзиви в YouTube.

В сюжета на клипа двамата изпълнители на "Монте Мюзик" влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл.

Успехът на мисията им ги отвежда до изоставено хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.

"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016 г.

За новото си видео те се довериха на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и екипа му. Автор на музиката е Искрен Тончев – Искрата с помощта на Михаела Филева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ

преди 5 години

ДО 2МИ КАТО ПОВРЪЩАШ НЕ ГЛЕДАЙ БЕ ОТВОРЕН..

3

annybody

преди 5 години

До Анонимен1Много рано си започнал с пърцуцата!Не че някоя си там е изпяла нещо, за повръщане си е, прав си, не само на тебе си повръща от Михаелата - ама засега се въздържай поне от уважение към монитора.

2

Анонимен

преди 5 години

Повръщам хора. ... Лошо ми е от "Новата БеГе музика".

fallback