Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"По-така" е парчето, което направиха Вяра Атова, Лео и Играта и прави заявка за летен хит. Певицата сподели, че и е много приятно да участва в проекти с мъжка компания, защото са кавалари и с тях се работи лесно и гладко.

"Лео и Играта ме поканиха, аз не се дърпах много. Много бързо станаха нещата, защото песента е много яка", сподели певицата Вяра Атова в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

"Всичко се слага на масата, казва се и веднага се решава, което си е удоволствие и лукс в днешно време да работиш с толкова свестни хора" - каза още тя.

Певицата разказа, че е отсъствала от сцената за известно време, но от няколко месеца отново работи усилено. Вяра призна, че все още не са планувани нейни участия заедно с Играта и Лео, но пък тя много иска да има такива. Певицата обясни още, че е натрупала парчета за албум, но не иска да слага всички в един.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Ммм

преди 5 години

И на мен много ми харесват! Големи свежарка са! Вие си, ги ненавиждайте! Аз пък ще си ги слушам с кеф, и ще им се кефя

8

Анонимен

преди 5 години

Мене поли тримата много ми харесват. Песента е Страхотна, и много зарежда! Който не му понася да се изнася. Завистливи хорица с празни душички!

7

ха ха хА

преди 5 години

По-така,трала -ла,'фалете ме уста или че ви посера-както казват новоизлюпените северо'македонци на шопски диалект.

fallback