Снимка: БГ Радио
fallback

Броени дни, след като удиви зрителите на Годишните музикални награди на БГ Радио в Благоевград с красивото представяне на новата си песен "По целувките", изпълнителката щурмува радиостанциите и клубовете.

Парчето е онази комбинация от актуален поп денс с красива, меланхолична мелодия и поетичен текст, която през 90-те превърна Ирина в клубна икона, на чийто хитове "Пътуване", "Докога" и "Цвят лилав" - (ремикс) танцуваше цяла България.

Макар нежните думи и тембърът на саксофона да навяват усещане за залез край бар на плажа, "По целувките" дава заявка за любимо парти парче в дискотеките и обещава да влезе в саундтрака на лято 2018.

Музиката и текстът на песента са на Крум Георгиев. (Той е автор и на "Още малко" на Орлин Павлов, Love Unlimited на Софи Маринова, "Губя контрол, когато" на Миро, б.а.).

С твореца певицата работи и по предишния си проект "Какво е любов", който миналия октомври оглави класацията за най-излъчвани песни на БГ радио и се задържа седмици в Топ 100 на българските радиостанции.

За актуалното edm звучене на трака се е погрижил младият, талантлив бийтмейкър, национален шампион по бийтбокс и изпълнител на "Монте Мюзик" Искрен Тончев-Искрата (SeTaaBrat на Pavell & Venci Venc’, "В твоя чест" на Сантра и Атанас Колев, "Танцувам само за теб" с Михаела Филева).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 години

Навремето жълтите вестници писаха за нея, че е бисексуална. Не знам дали е вярно, но и тя вече е на възраст. Родена е в село Гиген (община Гулянци) през далечната 1961 г.

1

Анонимен

преди 5 години

Песента не впечатлява с нищо! Освен това има много дразнещо "ч", когато пее. Мисля , че това е недопустимо за един певец. Чудно как е завършила консерватория с тези скромни певчески качества!

fallback