fallback

Рут Колева ще събер на една сцена музикантите Иво Папазов – Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев, рапърът Жлъч и музиканти от Софийската филхармония за своя дългоочакван музикален спектакъл в Зала България на 16 ноември.

След по-малко от две седмици певицата ще представи новия си албум "Confidece. Truth" с впечатляващо шоу пред очите на публиката в София. Това ще бъде вторият концерт на Рут в Зала България, след големия успех през 2015 г.

Събитието на 16 ноември обединява смело визуалните изкуства с музиката, драматизма с модерното и класическо звучене, за да извлече общия елемент помежду им – любовта към изкуството.

На сцената на зала "България", заедно с Рут ще бъдат и музикантите от нейната лайв банда - Филип Александров – клавишни, Богомил Енчев – ударни, Александър Славчев – китара, Светослав Неделчев (Козмо) – бас, Волен Милчев – беквокали, Зорница Славова – беквокали, Арнау Фарас – саксофон, Божидар Василев – тромбон и Георги Стойков – тромпет.

Ден след концерта феновете могат да се сдобият и с физическо копие от новия албум на Рут. В няколко интервюта превицата сподели, че това е най-смисленият проект, по който е работила досега.

"Confidence. Truth" съдържа 10 авторски песни, сред които хитовите "Oceans", "Run" и "Tokyo". Албумът беше записан в началото на годината в студиа в Лос Анджелис.

Билети за събитието могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Eventim. Местата в залата са ограничени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Сега пак ще има да се оплаква, че българите са неграмотници и музикални инвалиди.

7

vlady

преди 6 години

На 16 в Букурещ ще свирят стойностни съвременни творци като Abigail,Descend Into Despair, Mourning Sun, Saturnus, When Nothing Remains. Не си заслужава човек да се тормози с това недоразумение Рут Колева.

6

11

преди 6 години

Тая няма репертоар и за 2 минути - кво ша прай 2 часа?

fallback