Веси Бонева представи с нестандартна промоция с патриотични нотки видео-премиерата на песента "Елате си". Гостите бяха посрещани с питка и сол. Тя бе в ръцете на Петя - облечена в тракийска носия, а Сашо, пременен в северняшка, изкуши присъстващите с вариация на коктейл от автентична родна ракия, в компанията на доматен сок.

Своите комплименти към младата певица изказаха Боби Ваклинов, Ваня Джаферович с дъщеря си Леа, Гери Дончева, Нора Караиванова пристигна в компанията на Маги Джанаварова.

Весела Бонева благодари на всички, участвали в патриотичния проект, но най-емоционални бяха благодарностите към баща й Николай и дуетната й половинка Светлин Къслев – автор на музиката и аранжимента на песента.

Музикантите призоваха всички българи, които живеят извън родината да се завърнат тук, където ги чакат близки и приятели, семейство и дом.

Талантливата Веси Бонева представи Александър Корабов – Bate Sa, чийто текст "удря" в сърцето, а музиката и аранжимента на най-новия проект на Star Light records трогнаха сърцата на всички присъстващи. Гайдарят Стойо Стоев наелектризира атмосферата с изпълнението си, а Павлин Иванов – Bashmotion обра овациите за видеото.

Лентата пресъздава кадри от Родопите и е реализирана със специалната подкрепа на община Чепеларе и кмета на с. Проглед, Марио Куцинов, който специално пристигна за видео-премиерата заедно с невръстния си син.

Мястото, на което е заснето видеото е заредено с магнетичната сила на Православния кръст, където се слива божественото с реалното, там, където е силата, която вдъхва кураж на хиляди хора, усетили вълшебната му мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase