Снимка: Reuters
fallback

Американската поп певица Лейди Гага оповести, че иска да направи пауза след края на световното си турне, за да обмисли някои неща и да отдъхне, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

"Ще направя пауза, но не знам колко дълга ще е тя", каза певицата на пресконференция в рамките на кинофестивала в Торонто, където се състоя световната премиера на посветения на нея биографичен документален филм "Gaga: Five Foot Two".

Лейди Гага временно ще преустанови кариерата си през декември, след края на световното й турне "Joanne", което носи названието на новия й албум и името на леля й по бащина линия. Леля й Джоан починала, когато Стефани била 19-годишна.

"Трябва да обмисля някои неща, да забавя темпото и да се заема с решаването на някои здравни проблеми - поясни певицата. - Това обаче не означава, че ще загърбя всички креативни проекти."

Лейди Гага наскоро отмени свой коннцерт в Монреал поради ларингит и респираторно заболяване. Тя се разболяла, след като пяла под дъжда в нюйоркския "Сити фийлд" миналата седмица.

Певицата няколко пъти е споменавала за борбата си с депресията, за хранителни проблеми и хронични болки през кариерата си. Лейди Гага е издала 5 албума и е спечелила много награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ваню

преди 6 години

До Гошу - бе ти си железен, знаш, че никога не мое да те барне тая болест, никога не си депресиран - шот немаш мангизи!

6

11

преди 6 години

Че тоя гущер кога се е качвал изобщо на сцена?

5

Анонимен

преди 6 години

Лейди Гага е олицетворение, на катастрофата, на съвременната поп музика.

fallback