Снимка: личен архив
fallback

Дара, 15-годишната дъщеря на Дими от "Сленг", е готова със своята първа авторска песен, която е озаглавена "Луд ли си".

До този момент тя направи няколко опита да потърси себе си в огромния свят на музиката, записвайки кавър версии на "Синьо", "Уморени крила" на Дони и Момчил и "Вървят ли двама" на Мария Нейкова.

Днес тя прави своята първа самостоятелна крачка, разказвайки история, която е част от ежедневието на много тийнейджъри.

"Музиката е езикът и средството, през които аз разкривам себе си. Това, което живея и чувствам, това, което преминава през сърцето ми. В живота има чувства и многообразие. Това ме провокира с моите приятели Цветелина Маринова от Експоуз да напишем текста, а с Кристиян Запрянов, Djane Monique и Светлин Къслев да работим върху музиката. Убедена съм, че много мои връстници ще разпознаят преживяванията си в тази песен. Тя е за тях. Вярвам, че другите неща, които ме вълнуват , навярно ще бъдат в друг стил. Човек трябва да намира стила, който най-добре го изразява в момента", споделя Дара.

"Луд ли си" разказва за непреходните стойности като любов, изневяра, лоялност, себеуважение и отстояване на принципи в междуличностните отношения, разкрити на езика на днешните тийнейджъри, несправедливо подценявани в техните преживявания и лични истории.

Песента вече е в радио ефира, а за екипа предстои заснемането на клип.

Дара Екимова пее от 5-годишна. През годините тя работи с музиканта и изпълнител Георги Симеонов – JJ, като част от неговия "Нов музикален център", а днес неин вокален педагог е Искра Милкова, професионалистът, който развива вокално множество изпълнители, сред които и звездите от X Factor.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

излишно

преди 6 години

Поредната "пропяла"...аре нема нужда....много мънкита на клона...Дара,Мара,Попара...

14

българка

преди 6 години

Преди малко пуснаха тази песен по БГ-радио - казаха, че е за първи път. "Песента" е ужасна - нито текст, нито музика. Само каканижене - Ти луд ли си - и това....... Аз обичам българска музика и заради това слушам БГ-радио, но непрекъснато въртят ей такива бездарници ...... Плащат ли им, не знам. Чувала съм, че плащат на музикалните редактори, за да пускат определени песни на разни такива самозвани певци.

13

65

преди 6 години

Само като прочетох ,че ще пее ,,Луд ли сими стана ясно че е новата лудост .След 1_2години ще е нова Дара или дупсра.Излсгацив

fallback