Снимка: Булфото
fallback

Лили Иванова ще зарадва своите почитатели в три европейски града в края на годината. Европейското й мини турне ще започне на 3 ноември в Берлин, Германия, съобщиха организаторите от "LM SI Group". Концертът й ще бъде във втората по големина зала в града - Tempodrom. Капацитетът за концерта на Лили Иванова е 3 114 седящи места. През годините залата е била домакин на изпълнители като Seal, Джанет Джексън, Боб Дилън, Иги Поп, Крис Норман и др.

На 6 ноември следва гостуване в испанската столица Мадрид. 

Лили ще се изяви на сцената на Teatro Lope de Vega, една от най-емблематичните сцени в Мадрид. Тя е с капацитет от 1445 места и за първи път ще бъде домакин за на български изпълнител.

Навръх Никулден - 6 декемвр, Лили ще гастролира в зала Teatro Carcano в Милано, Италия.

В концертите ще вземат участие музикантите Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов - Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев - ударни и Орлин Цветанов – цигулка.

Билети за концертите могат да бъдат закупени от Eventim.bg и Ticketportal.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 6 години

ужас

18

Анонимен

преди 6 години

Тая плати ли си данъците?

17

Анонимен

преди 6 години

Тита Търнър се отказа, Алла Погачова се отказа, обаче неееее, нашата бабушкера не спира да се излага и това си е. Каквато и да е била преди 40 години, колкото и велика да е била, човек просто трябва да си знае годините и възможностите, а не да става за смях.

fallback