Снимка: Булфото
fallback

Рапърът Наско Колев, който стана популярен покрай участието си в X Factor започна открита война с вече бившата си продуцентка Мария Илиева. Веднага след риалитито той пристана на Мария в нейната компания, а слуховете повече от година го пращаха и в леглото на ментора си.

Преди няколко седмици той извади песента "Честно и нечестно", в която загатва колко фалшив е шоубизнеса ни, а в социалните мрежи, заяви, че с Илиева късат професионалните си отношения. Дори тя всячески му пречела и правила опити да му спъне развитието.

"Музикалният бизнес си е цял един свят - фалшив и измамен. Разочароваха ме толкова много неща, за толкова много ме излъгаха, че не бих могъл да отлича само едно. Това е мръсна работа! Когато всичко започна бях на 16 години и доста наивен и много хора се възползваха от това", заяви пред "България днес" Наско.

Изпълнителят директно потвърди и слуховете, че с Мария са имали и други отношения. Мнозина се изказаха, че певицата му прави мръсно, защото не откликнал на сексуалните й желания.

"Тя вече е предприела някакви действия да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това", признава Колев.

В момента той няма жена до себе си, няма да може да изпълни и едно от желанията си - да работи с Криско. Неговият колега вече е заел страната на Мария, с която имат и един успешен дует.

Самата Мария Илиева пък до този момент нито веднъж не е коментирала официално своята версия по зараждащия се скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 6 години

И аз спах с мимето

76

Хайде стига.

преди 6 години

Защо си съчинявате? Изобщо не е говорил за интимни взаимоотношения с Мария!

75

Драган

преди 6 години

За първи път го чувам младежа, но не бих се учудил наистина да е лашкал Марчето. То толкова хора са я порили кат риба, че всеки ден в следващите 5-10 години можете да давате по една такава "новина"...

fallback