fallback

На 29 април българската публика ще си припомни най-големите диско хитове от 80-те и 90-те години на миналия век. На живо ще видим Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс ще се качат на една сцена в зала "Арена Армеец".

Организаторите от Keen Acts и Dnes.bg ви дадоха възможност да спечелите две двойни покани за шоуто.

След теглене на томболен принцип сред всички участници станаха ясни и победителите. Те са:

Теодор Борисов

Руси Желязков

Честито на печелившите, благодарим за активността на всички останали и късмет в следващите ни игри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Еее как може без Сабрина Салерно.(бойс, бойс) Не така.

5

До Анонимен 4

преди 7 години

E,сега изглежда,че като че ли има някаква пластична намеса,но то 18 год ппикли лягат под ножа,та кво остава за 50 год поп-звзда от миналото...Важното е,че когато беше на 20 беше естествена и ц.и.ците и ти спираха дъха!!Впрочем,СиСи Кеч в момента също изглежда много, много добре.Сандра обаче - не. В смисъл,добре е,но възрастта и личи,не че има някакво значение за излъчването и,разбира се. Тя е и най-голяма от 3-те - 1962г. СиСи е 1964, а Саманта - 1966...Да са живи и здрави:):)

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Ма тя и сега Саманта изглежда фантастично !! Не знам дали е посещавала пластичния хирург, но на тея години все още е брутална !! .... И не е грозно и злобно френско бабе като "любимата" на Макарона....С.С. Кеч и Сандра бяха хубавички, верно, но Саманта беше далечч пред тях!! Когато се появи 83-та на 3 стр. на "Сън" беше просто умопомрачителна !!

fallback