Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик
fallback

Белослава ще бъде сред гостите на големия концерт на Графа в зала Арена Армеец. Това стана ясно от пост в официалната страница на събитието, в който изпълнителят сподели общата им песен "Сън" с хаштаг #6април.

На финала преди големия концерт, Графа все още пази в тайна имената на всички гости, с които ще сподели сцената на 6 април. Напоследък, се носят "Слухове", че Поли Генова също ще бъде сред изпълнителите в шоуто, за да представи популярната им обща песен.

През годините Графа реализира дуети с едни от най-популярните и обичани български изпълнители.

Дни преди голямото музикално шоу стана ясно, че в технически план също можем да очакваме едно преживяване на световно ниво. Специално за събитието пристига легендарният Jesper Hvenegaard, който ще се присъедини към българския екип със своя софтуерен шедьовър за заснемане на концерти - CUE PILOT. Международно признатият специалист е една от ключовите фигури в заснемането на големи  музикални ТВ-продукции като Евровизия, Melodifestivalen и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

мостафа

преди 7 години

Хвани Полито па удари Ампето . Трябва да си луд да ти платят много пари за да ги слушаш тия бездарници . Ампето само той може да си пее блудкавите песни , а Полито то горкото как се промъкна тихичко по - търлъци до сцената с БНТ и сега вече дори е експерт ......

10

Анонимен

преди 7 години

На концерта ще отидат приятели и познати с покани - с обич и от съчувствие.

9

Щирлиц

преди 7 години

Тоя на снимката да не би да повръща?

fallback