Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев
fallback

 

Кристиан Костов и Вирджиния рекърдс направиха премиера на видеото на "Beautiful Mess", песента, с която ще представи България на Евровизия в Киев тази година.

Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата изпълнителят се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level".

В центъра на концепцията за видеото е любовта като оцеляване, като поемане на въздух и като сила. Заради нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В нея е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев "красивата бъркотия" ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.

Снимките на "Beautiful Mess" продължават над 20 часа, а освен изпълнителя, в него участват 35 момичета и момчета, един от най-красивите фриезийски коне в България и автентичен кукер – силен български символ на битката между доброто и злото.

Ден след премиерата на видеото Крис и екипът му заминават на турне в няколко държави, за да представят песента на специални промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на конкурса. Първата спирка е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

България ще участва във втория полуфинал на Евровизия на 11 май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

Песента е страхотна и е потенциален победител!Мърморковците по-долу дето все нещо не им харесва да се научат да гледат малко по-положително на света около тях и да престанат да мрънкат;)

28

вибратор

преди 7 години

аз незнам английски и може би в този аспект е по-добре,защото когато слушампесните, ги чуствам преди всичко чрез звукаи доста "по-късно" със текста.И в този ред на мисликолкото и обикновен човек да съм, имам претенциие че чуствам музиката основно като енергия,както всичко което витае из вселената.Много пъти още от първото чуване на много песни,съм усещал че това са тотални хитове, и доста голямпроцент от тях наистина съвпадат с масовата вибрацияна човечеството, наречена музика.Тази..

27

вибратор

преди 7 години

..Тази песен, първо я чух по радиото и понежерядко имаме толкова силни български песни,веднагапредположих че не е българска.Енергията която носи тази песен,може да се "асимилира" само от свободен и чистдух който по тези геогравски ширини е рядкост,и затоватолкова много жлъч се изсипва къде ли не.Толкова дълбоко усещане за "пронизваща енергия" имат много малко песни.Възможноста да се предаде това нещостава или чрез извънземен талант,или чрез израз на силно емоционалнопреживяване,или..

fallback