Снимка: Булфото

Традиционните скандали у нас около конкурса Евровизия тази година бяха забъркани от Рут Колева. Тя извади на показ скайп разговор с композитора Борислав Миланов, който участва с две песни в надпреварата, в който са замесени организаторите, парите на Гери-Никол и Саня Армутлиева.

Още по темата

Рут е в обтегнати отношения с шефката на "Вирджиния рекърдс", като певицата на няколко пъти прескочи добрия тон с квалификациите към нея.

Те дори биха могли да издържат в съда и да докарат доста финансови главоболия на Колева. Организаторите от БНТ са основните замесени в случая, като обвиненията са, че манипулира конкурса.

Засега официално съобщение няма, но пък след статията в Dnes.bg те използваха социалните мрежи да отвърнат.

"Ако оставим настрана това как се нарича публичното разпространение на лична кореспонденция с цел изкуствено създаване на сензации или пък съзнателно пропускане на ключови моменти от разговори с цел да се създаде теория на конспирацията, то "разкритията" са наистина един много посредствен пиар. Българският представител на Евровизия 2017 ще бъде обявен през март и за добро или лошо няма да се казва Рут Колева", написаха от BNT Eurovision Bulgaria.

Официална позиция от БНТ обаче засега липсва. Липсва и като цяло информация за целия конкурс - кой участва, кои са песните, на каква база се оценяват и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase