Снимка: Вирджиния рекърдс
fallback

Победителката в X Factor Християна Лоизу представи своя дебютен сингъл "Phoenix". Песента е по музика на екип от чуждестранни композитори - Andy Love, Sarah West, както и Joacim Persson и Sebastian Arman – съавтори и на успешно представилата се на Евровизия 2016 песен на Поли Генова.

"С продуцентите ми решихме да запиша "Phoenix" на английски, защото така песента ще има по-голям шанс и извън България", споделя Християна.

Видеото е дело на режисьора Васил Стефанов, който пресъздава с много въображение и деликатност идеята на песента - красиви образи, пейзажи погледнати с око на птица и загатване на невидимата нишка между човека и собствената му сила да надмогва трудностите и да се издига над тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Ани

преди 7 години

До СлушателАми тя си е така студена, стерилна кипърката, каквато и песен да й направят все същата ще си остане, няма артистичност, няма емоция, как да докосне.

12

Рени Панайотова

преди 7 години

Толкова чакахме първия сингъл и това ли успяхте да сътворите за това време? Обожавам Христиана,но си знаех,че ако спечели, така наречените продуценти ,няма да могат да измислят нищо толкова голямо,колкото е нейният глас! Съжалявам,но това момиче изобщо не трябва да се задържа в България!Тя е просто друга класа!Жалко,че е обвързана за незнайно колко години с българските си продуценти!

11

еми

преди 7 години

Песента на Михаела в английски вариант и отново стерилното, хладно пеене на кипърката.

fallback