Снимка: Reuters
fallback

След успешния концерт в края на миналата година, Енрике Иглесиас идва за втори концерт у нас. Хилядите български фенове на звездата ще могат да го видят отново наживо в средата на май в зала "Арена Армеец".

Dnes.bg ще даде възможност на петима от вас да спечелят двойни покани и да се насладят на уникалния спектакъл в Арена Армеец.

Условията на играта

До 10:00 часа на 9 май трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Енрике Иглесиас.

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на петима наши читатели отговорили вярно.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Въпросът ни към вас е:

На коя дата е предстоящият в София концерт на Енрике Иглесиас?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Мая

преди 7 години

Как може сайт като вашия да се излага по този начин- невалиден мейл? Подигравате се с почитателките на изпълнителя или какво? Не го очаквах, ни най-малко точно от вас!

2

Hhahaha

преди 7 години

Pulna izmama...

1

Аз

преди 8 години

Ще си оправите ли правописните грешки и неточности:"Dnes.bg ще даде възможност на петима от вас да спечелят двойни покани и да се насладят на иникалният(1) спектакъл в НДК(2)."1. Уникалният 2. Арена Армеец

fallback