Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик
fallback

Михаела Филева представи видеото към песента "Филм за двама", която е включена в дебютния й албум "Инкогнито".

Режисьор на клипа е Бойко Щонов от ScreenMixer, на който Монте Мюзик се доверяват за втори път след успеха на видеото "Всички наши места" на Прея.

Щонов в екип с оператора Андрей Андреев успяват да уловят специфичното настроение на песента, нейната дълбока чувственост и състояния на красивата Михаела в кадри, които правят видеото стилно, изящно и перфектно допълващо емоцията на песента.

Младата поп звезда не крие, че точно тази песен отразява лично преживяно от нея разочарование и че всеки път, когато я изпълнява, тя изразява цялата емоция на изживяното.

Песента е по музика на Веселин Ценов, текста е на Михаела и Илия Григоров, който участва и в аранжимента заедно с композитора.

В момента Михаела е жури в "България търси талант", но не спира да радва феновете си с концерти в цялата страна. Непрекъснато работи върху нови песни, с които да разшири своя репертоар, а в близко бъдеще подготвя и самостоятелен концерт в голяма столична зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Шаран БГ

преди 8 години

Много правилно съвременните вокални изпълнения се наричат "парчета". Върнете се 100 или 50 година назад и чуйте който си искате певец/а/ ! Той /тя/ пее. Всеки според гласовите си възможности и природни дадености. Но най-важното за една песен --чува се всеки звук, всяка дума, с ясна дикция и добро произнощение !! Тука от думкане на тенжери и тъпани , които не намалят силата си на звучене когато певицата пее, не се разбира, какво пее тая хубава жена! И СТАВА "ПАРЧЕ - МНОГО ГОТИНО "

8

АНОНИМНА

преди 8 години

До АТАКИСТтИ СИ *** КОИ ЗНАЕ НА КАКВО ТЕ МЯЗА ТЕБЕ ПАК ЧОВЕК АНЕ Е ВАЖНО ДА ЛИ Е ГРОЗЕН ВАЖНО Е КАКВО ИМА В ГЛАВАТА СИ ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ЧОВЕКА Е ДОСТА УМЕН ДОКАТО ТИ СИ ДОСТА МАЛУУМЕН

7

Минка Кирилова

преди 8 години

Михаела радвам се когато ти чух името за парви пат бях на 8 и а сега сам на 13 И до ден днешен ти си ми идол.Радвам се за успехит те ти.Аз сам ти голям а *** голям фен на тапета на лаптопа ми на телефона ми на таблета ми си ти паролата ми за отключване пакси ти знам всичко за теб колко килогра *** си се родиа кога си се родила итн.Общо взето самобсебена от тебе ас нетарпение чакамда доидеш в Ямбол на 2маи наи после ще имам касмета да те вида на живо.А песента ВСЯКА ТВОЯ ПЕСЕН СТАВА ХИТ ЧУДЕСЕН

fallback