Снимка: Личен архив

Българската певица Ive, която от няколко години гради кариера на италианската музикална сцена и е едно от лицата на Renilin Music Label, е готова и ще представи новата си песен “Хей, ти”.

Премиерата на песента и видеото към нея ще бъде на 30 септември в столичния клуб Culture beat. Певицата ще бъде на сцената заедно с момичешката група "Инстинкт", част от която е и самата тя.

Идеята на Ive е да съчетае бляскавата промоция на “Хей, ти” с един нов музикален проект посветен и озаглавен "Инстинкт – 15 години по-късно". 

Песента е записана в Италия, като текстът и музиката са на самата Ive, а аранжиментът е на Паоло Скарпино. Във вокалите участва младата певица от Италия – Алесия Д’Андреа, която се справя чудесно с българския.

От няколко години Renilin и Ive, които избират артистичния й псевдоним, работят по различни нейни авторски проекти. Един от най-големите й успехи е от 2012 г., когато излиза песента „Sunlight“, с която покорява италианските музикални класации, а песента е включена в няколко международни денс компилации.

От съвсем малка Ive проявява своите музикални и театрални таланти – започва да пее в “Мечо пух”, после в група “Таласъмче”, а още 15 годишна тя, заедно с още 4 момичета създават група “Инстинкт”. Марина Драгомирецкая, Весела Делчева и Ивелина Колаксъзова (Ive) ще ни върнат усмивките и спомените от онези първи, неподправени, истински трепети на младостта, които всеки от нас е изпитал.

Входът за промоцията на 30 септември е свободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase