Снимка: Милко Петров
fallback

Над 3500 души посрещнаха на крак и с аплодисменти Лили Иванова в Античния театър в Пловдив. Естрадната звезда, заедно с Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов и Росен Ватев се отблагодариха с двучасов музикален маратон, пълен с емоции, настроение и хитове.

Голямата изненада за Лили Иванова дойде от цигуларя Васко Василев, който се появи на концерта минути преди началото с огромен букет и широка усмивка, за да пожелае успех и да стане част от публиката. Оказа се, че Васко е долетял специално от Лондон на път към Токио, за да се наслади на живо на изпълнението на Лили.

След концерта в Пловдив Лили Иванова ще се срещне със своите почитатели в шумен на 2 октомври, като концертът е в спортна зала "Младост". На 30 и 31 октомври пък тя ще бъде в Канада - в Торонто и Монреал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Хуберт

преди 8 години

Някои ***, не могат да разберат, че Лили Иванова няма възраст. Тя е институция.

11

Ганка Касабова

преди 8 години

Бях на този концерт!Невероятно беше!Лили е велика като песните си!И млади и стари пеехме с нея през цялото време,танцувахме!Искрено,от сърце.Залата кипеше и вреше през цялото време.Кой го е правил това!!!?Браво Лили,неповторима си!Обичаме те! А комплексарите които хулят-тях няма да коментираме нали?

10

шони

преди 8 години

А на тези които се присмиват на годините, ще кажа едно - много бързо и неусетно се стига тази възраст но, няма връщане назад. Какво си мислите че, винаги ще сте на двадесет?!!!

fallback