Снимка: Теди Грозданов
fallback

Поп певецът Миро готви турне през август и септември, като това ще е негова първа подобна изява от 2009 година насам.

Първият концерт е на 30 август в Бургас, а още на следващия ден - 31 август, той ще се срещне и с почитателите си във Варна. На 2 септември изпълнителят ще гостува в Русе, а на 13 септември в Пловдив.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, както и на неговите хитове "Убиваме с Любов", "Върха на планината", "Губя контрол когато", "Август е септември” и др.

В летните театри в четирите града ще прозвучат за първи път пред широка аудитория и новите песни от предстоящия албум на Миро "Месия" том ІІ "Възкресение" - „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”,  „Говори ми с любов”.

В дует с Миро пък на сцената ще излязат Цветелина Янева, Невена Цонева и варненския рапър Dim4ou. Не е изключено в различните градове да се включат и други певци.

Поп изпълнителят пък ще бъде подкрепен на сцената от бенд, в който влизат Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев – бас. Щрайх линията е под нежната грижа на дамите от "Хипнотик".

До Миро ще бъдат и вокалистите Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев и Константин Томов.

Началото на концертите е предвидено за 20:30 часа, а билети се продават в мрежата на TicketPro и Eventim.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

bai MILE

преди 8 години

GOTIN E I KATO 4OVEK I KATO PEVEC

3

diavolcheto

преди 8 години

Една чудесна новина!Красив мъж, който пее много хубаво, отлични музиканти ще са заедно с Миро, дава поле за изява и на талантливи деца, влага сърце и душа в изпълнениата си!Късмет и успех!

2

.

преди 8 години

Важното е, че в турнето ще се включи и Dim4ou.Все едно на Cannibal Corpse нa 25 юли в София да пуснат Мишо Шамара за подгряващ.

fallback