Снимка: Вирджиния рекърдс
fallback

Завършилата на трето място в последното издание на X Factor Михаела Маринова представи своя първи самостоятелен сингъл и видео към него. Парчето е озаглавено "Стъпка напред", а римите са дело на гаджетата Pavell и Михаела Филева.

Дебютът на Михаела беше с песента "Любов за пръв път", в която си партнира с Невена Пейкова и Кристина Дончева.

Песента е дело на интернационалния екип хитмейкъри Ollipop и Holly Martin, които са автори на хитове в класациите на над 10 държави. 

Зад видеото стоят хореографът Милен Данков и режисьорът Георги Ангелов, а за снимките са ползвани близо 50 кг талк, върху който двама професионални танцьори и самата Михаела изпълняват своята хореография. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

бг

преди 8 години

Много ми е сладка Михаела.Лично за мен беше за първо място в X factor-талант и непренуденост има тя

6

123

преди 8 години

Голяма тъпотия. Освен поп-фолк ,чалга и друсащи се рапърчета и правещи се на маймуни певци и певици -това ли е според вас истинската българска музика? Това направо е ужас!

5

Анонимен

преди 8 години

Двете Михаели съм ги чувал, обаче този Павел го мернах веднъж и видях, че има повече татуировки от Благо Дзисъса. Напълнмо неизвестен ми е и нямам представа с какво се занимава. Иначе и друг път съм казвал, че да победиш или да се класираш в първяата тройка на X фактор България е все едно да спечелиш един училище конкурс. Никаква полза, никакво развитие.

fallback