Снимка: БТА

Георги Христов зарадва своите почитатели с нова песен. Той залага на баладата "Сбогом", която е включена в актуалния му албум "Изгарям".

Музиката на песента е композирана от Майя Йорданова в съавторство с певеца, а текстът е изцяло негово дело. Той препраща към болезнения, но прояснен свят на проиграните чувства в една изгубила смисъла си любов.

Аранжиментът е поверен на Борис Чакъров. 

Официалната премиера на сингъла е предвидена за 7 април, а неговите почитатели могат да го чуят единствено в официалния му канал в YouTube.

Междувременнп на 23 април стартира пролетният лъч на националния тур на Георги Христов. Първият концерт е в Пазарджик в спортна зала „Васил Левски”, а билите са в продажба от днес на касата на залата. След него на 27 април певецът ще се срещне и с публиката си в Разград, а на 28 април в Търговище.

През май и юни са планирани концерти в Габрово, Русе, Пловдив и Плевен. Лятото почитателите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ могат да го очакват във Варна на 12 август и в Бургас, за който датата е в процес на уточняване поради течащ основен ремонт на летния театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase