Мария Илиева и Васил Найденов. Снимка: Стерео стая
fallback

Васил Найденов и Косьо Цеков от ФСБ са поредните музиканти, които ще се включат в концерта на Мария Илиева на 5 март в Sofia Event Center. Така те се присъдиняват към Графа и Любо, които също потвърдиха участието си.

Васко Кеца и Мария Илиева ще представят в дует "Болката отляво" под акомпанимента на Константин Цеков.

"Мой приятел, вдъхновител и учител, моят личен музикален герой. Голяма чест и безкрайно вълнение е именно той да излезе на сцената до мен в един от най-важните концерти в кариерата ми. Да ни партнира музикалното величие Косьо Цеков определено е моя сбъдната мечта", доволна е Мария.

От мениджмънта на Мария Илиева заявиха, че билети за Диамантения кръг на концерта приключва в петък на обяд. Билети от другите категории се продават в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

Направо се чудя "как ша са барат, как ша са мятат..." и ако Васил не знае, Мичето със сигурност ще му покаже

1

diavolcheto

преди 9 години

Васил Найденов, Константин Цеков и Мария Илиева- това вече е достойно за уважение и внимание! Защото е гаранция за най-висок професионализъм, естетика, качество, класа! От по-младите - Любо Киров - също прекрасно решение! И никога, никога, никога повече, Мария, не падайте до нивото на криско и крисков-ците! Зная, че и Вие го знаете, но не пречи да го припомня: много трудно се градят авторитет и кариера. И една ' прашинка " може да ги срине завинаги. Не си го позволявайте, не си струва!

fallback