Снимка: Stereo Room
fallback

Графа и Любо ще бъдат специални гости на концерта на Мария Илиева "Играя стилно" на 5 март в Sofia Event Center. И двамата са сред най-близкото обкръжение на Мария и ще станат част от скъпия спектакъл на Мария. Припомняме, че певицата и нейният мениджмънт определиха цени на билетите от 40 до 100 лева, като са категорични, че ще предложат запомнящ се спектакъл.

Мария Илиева се готви ударно за изявата си в началото на март и вече е наясно със сценичната си визия. Тя ще се довери на дизайнерката София Борисова, като ще смени три тоалета по време на шоуто.

Двете са тандем от няколко години, двукратната носителката на приза "Златна игла" е дизайнер на роклите, с които Мария излезе на сцената на зала „Олимпия” в Париж и 20-хилядната „Арена Атлантико” в Лисабон като специален гост на световното турне на Тони Карейра.

Миналата година пък певицата стана лице на колекция на модната къща на София Борисова.

Феновете ще видят изпълнителката в червена, черна и сребърно-златиста рокля, съобразени с най-новите модни тенденции и изработени специално за концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

User

преди 9 години

Тази май са я давали по телевизора.Тя коя е?

5

Анонимен

преди 9 години

Нищо против Мария Илиева, но след тази помия, която записаха с Криско, цените за билет ми се струват нереално високи. Загуби много фенове, а тийнейджърите няма да й напълнят кошницата, уви

4

Анонимен

преди 9 години

Малииии - то светски новини, то чудо. Александре, това ли извади от носа си?

fallback