Снимка: АВА
fallback

Невена Цонева представи своя първи авторски проект, който е озаглавен "Когато най-силно ще боли". Той е в тандем с рок бандата Milenium X.

Невена е автор на музиката и текста, а аранжимента е дело на гаджето й Венелин Венков. Режисьор на лентата е Жоро Манолов.

Това е поредна провокация към почитателите на Невена, която досега в кариерата си представи песни в различни стилове - автентичен фолклор, етно и поп.

Изпълнителката работи и върху проекта си, свързан с възраждането на златни български песни от 60-те и 70-те години на миналия век. След успеха на на нейната интерпретация на "Повей ветре", Невена е готова със записа на друг хит - "Двама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

българската музика умря с налагането на чалгата

13

Анонимен

преди 9 години

Това момиче има страхотен глас, но не знае какво да се прави сама себе си. Лута се като муха без глава от стил на стил, че и в нов конкурс при явен конфликт на интереси се включи. Прекалено е интелигентна за чалга, някак не и отива, но пък много и се иска, горката.....ама пусти срам...... Да прескочи и рока и направо към порното

12

инж. Димитров

преди 9 години

Покажи малко плът и си готова! Ще те лансираме и догодина на наградите на "планета" ще вземеш за млад изпълнител една статуетка....

fallback