Снимка: PR
fallback

Лили Иванова направи премиера на нова песен, която е озаглавена "Сърцето е чупливо". Тя е по музика на композитора Росалин Наков, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров.

Песента ще бъде включена в новия албум на певицата, който предстои да излезе на 6 ноември. Първите, които ще могат да го притежават, ще са всички с билети за концерта в зала 1 на НДК.

"Не можеш да построиш отново разбитото сърце от отломките. Сърцето никога не е неутрално. Любовта никога не е случайна. Песента “Сърцето е чупливо” е една история за вечната любов, преразказана с много чувство от голямата българска певица, защото в крайна сметка – най-хубавото се вижда само със сърцето", споделя Иван Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

До ЧавдарЧавдаре, онези, които слушат Криско, нямат музикална култура! Не зная какво друго имат, но музикална култура - нямат.

14

Чавдар

преди 9 години

Айде стига с тези АНОНИМНИ коментатори-ЛИЛИ НЕ Е АНОНИМНА НАЛИ ?Що се отнася до Криско-него го слуша друга публика с друга музикална култура.Искам да чуя критиците на Лили как пеят......ХАЙДЕ АНОНИМНИ ХВАЩАЙТЕ МИКРОФОНА-ЦЕЛИЯТ СЪМ В СЛУХ :)

13

Хубаво

преди 9 години

Хубаво и емоционално е звученето на пеенето и инструментала. Тъй като песента все още няма клип, ще се радвам в близко бъдеще Лили да покани отново Мариус, за да го направят заедно. Мисля, че като двойка творци те имат какво да ни кажат.

fallback