Снимка: Булфото, архив
fallback

Певецът Любо Киров, който е част от музикалното риалити X Factor, се е измъкнал невредим след тежка катастрофа на магистрала "Тракия" вчера.

Джипът му се завъртял и ударил в мантинелата, след като попаднал на мокър участък.

Самият изпълнител побърза да успокои почитателите си в социалната мрежа Facebook.

"Приятели, не се притеснявайте за мен. Добре съм и съм абсолютно здрав! Бог ме запази без драскотина. Катастрофата беше тежка, но абсолютно всичко е наред. Продължаваме напред, благодаря ви още веднъж за отношението", написа Любо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

той

преди 9 години

Минах оттам малко след като беше станала катастрофата......е пътя не беше чак толкова мокър и "воден", но когато не се движиш а "хвърчиш" винаги става така. Бая мантинела беше отнесъл, което говори, че скоростта му не е била никак малка.........Но те тия с джиповете са "безсмъртни", за разлика от нас "смъртните" и се мислят за голяма работа..

17

тя

преди 9 години

Ми да, те са с джипове , ние да му мислим с трошките ,недай си боже...

16

Haz

преди 9 години

Тия BMW X5-ци много нестабилни при мокър път. Всички други нормални коли са минали безпроблемно от там(вероятно и с по-разумна скорост). На репортажа по телевизията се видя надпис от автоморга на смачкания преден капак. Явно не му е за пръв път. Добре че не си е отишъл и някой друг невинен или някое семейство от друга кола, която случайно е била наблизо

fallback