Снимка: Reuters
fallback

Кейти Пери е само на 29 години, но вече е ухажвана да разкрие най-пикантните истории в любовния си живот. Водени от идеята, че подобно четиво ще бъде изключително любопитно за феновете, големи издателства в САЩ напират с предложения към певицата да опише в книга интимните си тайни, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.
 
Попзвездата беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд, имала е флиртове с музикалния "Дон Жуан" Джон Майърда и Травис Маккой от "Джим клас хироус", приписват й се връзки с актьора Робърт Патинсън и рапърите Дипло и Риф Раф, припомня изданието.

От обкръжението на Кейти Пери смятат, че тя ще приеме да разбули тайните на любовния си живот, за да не я изпревари някой от бившите й любовници.
 
Бившият съпруг на Пери Ръсел Бранд отказа да сключи споразумение, което да му попречи след края на брака да разкрива тайни от съвместния им живот. Той не осъвремени хитовата си автобиография, но не се знае дали няма да промени позицията си в бъдеще и да опише креватните си изпълнения с американската певица.
 
"Кейти се опасяваше, че Ръсел може да разкрие интимните им тайни, но той не го направи. Сега тя може да диша спокойно, а и топката е в нейното поле. Ако реши, Пери може да представи в литературен вид своята версия на събитията", казва неназован източник от обкръжението на певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

666

преди 9 години

До Издателствата в САЩ? Има една приказка -Аз да кажа, че съм е.ал сестра ти, пък ти върви доказвай ,че нямаш сестра.

6

Анонимен

преди 9 години

До хххА бахур нЕщеш ли?

5

ххх

преди 9 години

аз искам под чаршафите с Кейти Пери

fallback