Снимка: Булфото, архив
fallback

Поп певицата Мария Илиева ще зарадва своите почитатели със серия от концерти по българското Черноморие.

На 9 юли тя ще пее в Свети Влас, на 12 юли ще гостува в Лозенец, а на 19-и клубните й участия продължават във Варна. Неизменно до Мария ще бъде групата ѝ – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и DJ Mr Moon.

На 16 юли Мария Илиева ще се включи във финалния концерт във Варна на The Voice of Summer Tour 2014.

Несъмнено един от най-значимите й концерти това лято ще бъде на 11 юли в Бургас със симфоничния оркестър на Държавна опера с гост диригент Славил Димитров. Тя ще представи най-популярните си песни с нови оркестрации, изготвени от маестро Димитров. Гост-музиканти в проекта са Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии).

Билети за концерта все още могат да се открият на касите на Държавната опера-Бургас, както и на касите на Eventim в цялата страна.

За феновете в София Мария Илиева предвижда вълнуваща среща. На 13-и юли певицата ще пее на закриването на Световното първенство по футбол и ще гледа финалния мач на Mondial Camp зад НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Neadekvaten Travestit i malko ne i otiva na imidja na *zvezda* da pravi dueti s drissNo Mai ima nujda - gorkiqt

9

Анонимен

преди 9 години

Хубав глас има, слушал сам я на живо в едно заведение на "Графа" като пееше на живо. Но след Щатите доста се възгордя и не произвежда нищо съществено. Относно визията - дайте й захарче!

8

Анонимен

преди 9 години

Мара чалгата! Жалко за таланта и таа стана чалгарка!

fallback