Снимка: Булфото, архив
fallback

След като изненада с дует с Криско, Мария Илиева ще смени посоката. Тя ще изнесе специален концерт в Летния театър в Бургас на 11 юли, като ще представи своите песни под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас.

След успешните концерти на Мария Илиева с най-големите симфонични оркестри на България, част от турнето ѝ “10 години Лунен сън”, на 11-и юли проектът на певицата се завръща на сцената на Летния театър в Бургас.

Заедно с оркестъра на Държавна опера Бургас с гост-диригент маестро Славил Димитров, на сцената до Мария Илиева ще бъдат музикантите Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии).

"Класическата музика винаги е била много близо до сърцето ми. Щастлива съм, че отново имам възможността да представя песните си по този различен и интересен начин. Нямам търпение да изживея за пореден път щастието от срещата с бургаска публика и да се потопим заедно в красотата на симфоничния звук", казва Мария Илиева.

Билети за концерта могат да бъдат закупени на касите на Държавна опера – Бургас, както и на онлайн на eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

До 1 Невена е безмозъчна чалга и като вид , и като пеене..така,че айде нема нужда! И Мара мисля, че показа истинското си лице, от другия вид чалгаджийки!

6

Pfff

преди 9 години

Kratko i qsno:- gnusen-Travers !!

5

Анонимен

преди 9 години

Преди време ги засякох в асансьор в НДК с Ваня Щерева... Имам чувството, че родителите на Мара са злоупотребили със соматотропина в пуберитета - предполагам е приемала хормони също както Ивет Лалова, понеже и двете са със несъразмерно за тялото си големи глави- тва всеки художник дето разбира от пропорции ще ви го каже. Не ми харесва и тва си е, ся ако щете ме банвайте

fallback