Снимка: Булфото

След като две години липсваше от софийската сцена, Георги Христов обяви дата за концерт в столицата. Той ще зарадва своите почитатели със спектакъл на 26 ноември в зала 1 на НДК.

Освен хитове през годините изпълнителят ще представи и нови песни, които ще бъдат включени в новия му албум. Очаква се той да бъде на пазара до края на годината.

В концерта ще вземат участие бендът на Георги Христов "Черно и бяло" и специални гости.

"Моите почитатели очакват от мен качествен продукт. Нямам право и не мога да си позволя да ги разочаровам. Надявам се с концерта си да им подаря малко радост и топлина, да излязат от залата изпълнени с енергия и положителни емоции", каза Георги Христов в началото на подготовката за голямото събитие.

Галаконцертът в София е част от националното турне на Георги Христов, което стартира от Варна в края на април. След успеха вече има запазена и втора дата в морската ни столица - 11 декемвр.

Турнето на певеца включва над 10 града в страната. На 26 юни ще бъде концертът в Пловдив, а на 9 юли – в Бургас. Следващите спирки са Русе, Шумен, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Враца, Плевен, Кюстендил, Благоевград, Ботевград и др. Датите са в процес на уточняване.

Билетите за концертите ще се продават в мрежата на Eventim, като са предвидени и специални ВИП места с пакет подаръци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase