Снимка: Булфото

През определен период от време в медийното пространство тръгва "новината", че Галя от "Каризма" гасне от СПИН.

"Ох, не се ли спряха... идиоти“, така кратко и с горчивина и разочарование коментира Галя шокиращата новина пред сп. Story. Певицата е изненадана, че периодично е „погребвана“ и че някой се забавлява с това да я превръща в жертва на обстоятелства, хора, болести, интимни партньори.

"Жива и здрава съм повече от всякога. Радвам се на лично спокойствие. Но явно на някого липсва присъствието ми", категорична е Галя пред изданието.

Тя твърди, че от дълго време насам тя е истински щастлива, защото е направила своя избор и е взела своето решение – да обича и да бъде обичана, като загърби миналото. 

От 2 години живее с човек, на когото вярва и когото обича толкова много, че да се реши да създаде семейство и да имат дете – това е Рей. С любимия си живеят в Лондон.

"Партньорът ми е консултант по бизнес реструктуриране, бил е джаз музикант. Не бързаме да ставаме родители и да създаваме семейство, тъй като има още време, но би бил естествен процес от връзката ни, която е вече на 2 години. Засега се радваме на щастлива и прекрасна връзка и живот заедно. Рей е наистина много прекрасен във всяко отношение. Спечели ме с това, че е изключително изискан мъж, чувствителен и наистина джентълмен, по английски. Британец е и с него се сбъдна мечтата ми да бъда с някой, който ме харесва наистина заради самата мен като жена, със и без ореола на славата“, споделя Галя и допълва, че са на една възраст, а това ги прави готина млада двойка с много общи приятели и интереси.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase