Снимка: АВА

Филип Киркоров идва през лятото в България за ново турне и ще се срещне с българската публика в Бургас, Варна, Велико Търново и София.

Преди две години турнето на звездата на руската поп сцена премина с огромен успех и пред препълнени зали, като билетите бяха изчерпани за дни.

Киркоров ще представи у нас грандиозния спектакъл "Другой". В него е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул.

Мултимилионното шоу "Другой" е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.

Роденият във Варна изпълнител е носител на редица награди, изнасял е концерти на прочути световни сцени като Карнеги Хол, Медисън Скуайър Гардън, Тадж Махал, MGM Grand и др.

Турнето на Филип Киркоров в България започва с концерт във Бургас на 28 юни в Летния театър, следва Варна на 30 юни в Летен театър, Велико Търново на 3 юли в Двореца на културата и спорта "Васил Левски, а финалната изява ще бъде на 5 юли в НДК в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase