Снимка: Reuters
fallback

Новият албум на Майкъл Джексън "Xscape" ще излезе на 13 май и ще съдържа осем неиздавани песни на Краля на попа.

"Майкъл остави някои музикални изпълнения, които ние се гордеем да представим през погледа на продуценти, с които той или е работил, или е имал голямо желание да работи", написа на сайта на покойния певец Л. А. Рийд, президент на звукозаписна къща "Епик рекърдс".

Тимбаленд е водещият продуцент на албума. По него са работили също Родни Джъркинс, Старгейт, Джеръм Хармън, Джон Макклейн.

"Албумът продължава традицията да носи името на една от съдържащите се в него песни. Заглавната песен е написана и продуцирана от Майкъл Джексън и Джъркинс, който записва оригинала с певеца", допълни Рийд.

Това ще е първият албум на Майкъл Джексън с нов материал от "Michael", който излезе през 2010 г.

Когато почина през 2009 г., Майкъл Джексън работеше върху нов албум. Слухове, че той ще бъде издаден, се появиха миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

Толкова сте ми смешни всички които обиждате Майкъл Джексън... :D Вие нито го познавате нито знаете нещо за него и вече започнахте да се правите на интересни! По-добре си затваряйте устите, защото и на малкият му пръст не можете да стъпите!! Той е постигнал много повече от вас, а вие какво правите!? Седите пред компютъра и го оплювате!Оставете човека да почива в мир и си гледайте работата, че вашите животи не можете да си оправите пък се занимавате с неговият! Той е КРАЛЯТ на музиката! <3

12

Анонимен

преди 9 години

Майкъл не се избелвал!!!!Има много необразовани хора, които говорят глупости.Номер 8 няма никакво право да говори за тези хора, по такъв начин!!!!Не е постигнал и половината от това, което те са постигнали и съм абсолютно убедена в това!!!И за твое сведение КРАЛЯТ НА ПОПА не е блудствал с деца!!Вземи се образовай малко, преди да се излагаш!!!!Хората ще ти се смеят!!!

11

Фен

преди 10 години

Мисля, че в основата на всичко стои ограничения кръгозор на хейтърите, лошото образование, заетостта с единствено своята личност, която е издигната в култ. Да си самовлюбен и да мислиш, че си над всичко и да смяташ, че си достатъчно ерудиран, за да съдиш някой, който е на светлинни години като човек над теб - това си е чисто българска черта. Номер 13, сигурна съм, че това им доставя удоволствие. Така се смятат за супер велики. Но за мен са просто ***, които не осъзнават какво е животът.

fallback