fallback

Общ преглед

Спряганият за любимец на Лили Иванова - Ники Манолов, и неговата дуетна половинка Гери Дончева представиха видеоклипа към песента "Как го правиш" в столичен клуб снощи. Музиката за песента е дело на Графа, мастеринг и смесване - на Мага, а аранжиментът - на Светлин Къслев.

Преди повече от година моделът Гери Дончева нахлу във всеки дом като рекламно лице на млечен деликатес, като сиренцето и деколтето й предизвикаха доста коментари. Тя вече се преквалифицира в певица и реди рими в парчето "Как го правиш".

Виновниците за събитието посрещнаха в контрастна визия своите гости на премиерата. Манолов бе заложил на костюм с папийонка, докато Гери провокира с тоалет, в който роклята бе акцент към бельото.

Сред гостите бяха певецът Владо Димов, плеймейтката Златка Димитрова, Дидо от Deep Zone, продуцентът Ованес Мелик-Пашаев и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 години

Само можеш да си мечтаеш да си селянин.Горда съм, че съм ***.Ям екопродукти и дишам чист въздух.Не съм се свряла в панелка, имам две висши. По-вечето коментари досега определено са на комплексари, за които единственото "хубаво" нещо в живота им е това, че са "Гражданаи".

7

Продължение на 7

преди 10 години

Новите "граждани" са озлобени, защото са били принудени да се разделят с познатия им начин на живот заради някаква модернизация, която според тях идва от градовете. Затова с наслада унищожават всичко, което им се струва "градско" или правят наопаки на това, което осмислят като градски манталитет. Децата им пък са върли противници на "селяндурщната",но манталитетът им е като на родителите им. Всичко това се повтаря, когато се създават т.нар. национални обекти /тачи се простащината,моралът загива/

6

Анонимен

преди 10 години

Велико преселение от селото към градовете е имало и в периода на създаването на ТКЗС. Хората не са искали да работят земята като роби за жълти стотинки и да гледат какво се върши с бащините им имоти, как се съсипва златната плодородна българска земя. Това неминуемо се отрази на манталитета, наблюдаван по градовете. Ако някой се интересува, нека потърси съответните изследвания - там много добре е обяснено на какво се дължи озлоблението на новите "граждани",които буквално съсипват градовете, като

fallback