Снимка: Dnes.bg
fallback

Фолкзвездата Андреа и младият изпълнител Alek Sandar представиха новото парче Peaceful Place и видеото към него. То е посветено на всички хора, които се борят за своите права в 21-ви век.

"Тази песен и клип е за нашите братя и сестри в Украйна, които се борят за своята свобода, за гей общността в Русия, които са лишени от свобода със закон, и за всички хора, които са лишени от права през 21-век. Ако бяхме направили това видео в Русия, най-вероятно ще бъдем в затвора сега. Нашият свят трябва да се движи напред, а не назад. Време е за промяна!", заявяват позицията си изпълнителите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

1

преди 10 години

Демокрация=гейове и ***!!!!ХАМЕРИКАНСКА МЕЧТА! По-добре гледайте тази вечер по National Geografic за какво става въпрос в прехвалената страна - измами, наркотици, убийства......

13

Натяга се качи на еврейската пропагандна машина. И следва сигурния и утъпкан PR път да възхваляваш обратните, очаквайте следващата песен за евреите и холокоста. Балканската Лейди Гага, моля ти се!

12

Антисемит

преди 10 години

И Обамата го има. Точно преди надписа "Freedom". Та така като се замисля може и да подкрепя песента. В смисъл изми ми се в очите донякъде.Има нещо благородно, Андреа. Щом ни защитаваш срещу масоните-поробители.Явно режисьора на клипа или там както се нарича има някакъв скрит интелект, за който не се вижда от пръв поглед.

fallback