Снимка: Reuters, архив
fallback

Джъстин Бийбър продължава да "шества" в жълтите хроники. След като се измъкна невредим засега от скандала с намерената в неговата къща дрога, канадският тийн идол попадна в полезрението с нови демонстрации в стриптийз клуб.

Той изпъкнал в клуба KOD в Маями за партито по случай 30-ия рожден ден на рапъра Лил Скрапи. Вместо рожденика в център на внимание се превърнал Бийбър, който обменил 75 000 долара в банкноти по 1, за да отрупва голите момичета по пилоните.

Стриптийзьорки, както и от заведението, бързо се похвалили в Twitter за щедростта на Джъстин. Това обаче едва ли ще допадне на Селена Гомес, с която напоследък доста позатоплиха отношения.

Това не са първите демонстрации на богатсво от страна на Бийбър сред разсъблечени девойки. В края на миналата година той бе изловен в хюстънски клуб, а една от стриптийзьорките заяви, че тийн идолът "не е отлепял ръцете си от задните й части".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

fck

преди 10 години

75000 долара по 1 долар банкнота? Абе тоя луд ли е? що се подиграва с хората? За къв се мисли тва знаете ли какъв куп с пари е... що не им даде по 20 по 50 долара нали е богат. Абсолютен ***. той и Майли Сайръс заслужават един хубав бои да им теглят в Бразилски затвор ;)

17

Анонимен

преди 10 години

Това в средата предполагам е една от стриптизьорките.

16

Анонимен

преди 10 години

abe vie ko mu se birkate na rabotata samo zavijdate che nyamate negoviya kusmet taka che si zadrijte tipite komentari za sebe si i go ostavete da si jivee jivota s kogoto poiska i kakto poiska

fallback