Снимка: Reuters
fallback

Джъстин Бийбър може да бъде благодарен на съдбата, че не е бил в къщата си вчера сутринта. Полицаи са нахлули в дома му да разследват нападението с яйца на тийн идола срещу негов съсед.

19-годишният канадски певец е разследван за вандализъм и нападение, след като съседът и дъщеря му са предоставили запис как хвърля яйца по дома им.

Униформените решили да сравнят използваните яйца с тези в къщата на Бийбър, но вместо на изпразнени кори от продукта попаднали на дрога. Първоначално полицаите решили, че белият прах е кокаин, но по-късно установили, че става въпрос за екстази.

Засега се смята, че Джъстин няма общо с намерения наркотик. Бил е арестуван негов приятел - рапърът Lil Za, който вече е зад решетките с определена гаранция от 20 000 долара, пише TMZ.

Според полицията 19-годишният Бийбър не е свързан с откритите в дома му наркотици и не е задържан, но остава заподозрян в случая с вандализъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Готино

преди 10 години

Нацелили са снимката \_______

15

американецо

преди 10 години

Сега този *** ако не беше толкова богат щеше да бъде депортиран обратно в страната си, заради престъпленията, извършени в САЩ, тъй като не е американски гражданин. Обаче отново черно на бяло виждаме, че "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони" !!!! Било в България, било в Америка, богатия си е богат, бедняка си е бедняк. Може би само в С. Корея не винаги парите ти гарантират целостта на кожата!

14

horhe

преди 10 години

ей това българите са страшна работа....голяма завист,голяма злоба......затова и сме на тоя хал....бедни с по 2 лева в джоба.....ама иначе по коментарите сме номер 1.....на завистливия и злобния Господ никога не им помагал.....

fallback