fallback

Ний пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас. Не вярвахме, че тези стихове са толкова страшни! Както и не вярвахме, че ще дойде ден да се разделим. Това пишат Милица, Ралица и Драго от "Фамилия Тоника" след кончината на своя колега Георги Найденов.

Oще по темата

"Гогич, приятелю! Ти си си тук – сред нас! И винаги ще бъдеш с нас! Микрофонът ти е включен! Сцената, прожекторите, публиката - чакат те! И ние чакаме усмивката ти и гласът ти да прозвучи! А теб те чака поредната идея, поредният проект, чашата с уиски преди концерт, недопушената цигара... Чака те оня зверски хъс за работа! И онази кротка, уморена усмивка след концерт... Миговете на отпускане преди следващият напън. Защото при теб нямаше покой! И нямаше умора! "Няма умора"... Толкова искаше да запишем тази песен! Защото хора като теб не са родени за покой! Защото такива като теб се уморяват, когато нейде по-задълго спрат! Гога! Утре в 10 репетиция, приятелю!", завършват сценичните партньори на Найденов.

Музикантът почина на 10 януари на 64-годишна възраст. От няколко години той се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза.

Първоначално му бе поставена диагноза летерална амиотрофична склероза. Впоследствие се оказа, че всъщност страда от лаймска болест. През цялото време неотлъчно до него бе съпругата му Ева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

.

преди 10 години

Бог да го прости! И бързо да го върне за радост на жена му ***!

11

колко жалко!!!

преди 10 години

Преди два дни се бях сетила за него, търсих информация и прочетох, че се възстановява. Зарадвах се и се надявах скоро да го видим на сцената. А той е берял душа в този момент, горкия... Много, много ми е жал! Тоника е любимата ми група, а ето, че си отиват един по един... Първо Иван, сега Гого...Отива си нашето поколение, и то много си отиват преждевременно, нелепо. Защо ли? Мисля си, че човек не си е отишъл съвсем, докато има кой да си спомня за него. За това да го помним и обичаме! Поклон!

10

kalinkamalinka

преди 10 години

Никога повече няма да видим неговата очарователна усмивка и да чуем чудесният му плътен глас очаровал ни в много негови изпълнения. Мястото ти Гого ще бъде празно , защото трудно може да се замести един талант.

fallback