Снимка: Reuters
fallback

Джъстин Бийбър за пореден път показа, че не е надраснал тийн годините и съчетано с милионите, които печели, му носят доста срам. Певецът решил да разпусне в стриптийз клуб в Тексас и вместо да свали напрежението, отново попадна в медийното полезрение.

Бийбър раздавал щедри бакшиши, като тоталната сметка показала, че поставил в жартиерите на голите танцьорки над 10 000 долара. Едно от момичетата ударило бингото със 7 000 долара бакшиш, но и пачките не я спрели да изрази разочарованието си от Джъстин.

Стриптийзьорката се оплака, че младият певец има още какво да учи за етикета - той непрекъснато я опипвал и питал дали това е истинско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Eli

преди 10 години

Хеххх ай де сега били ли сте там, че да видите какво е правил?Хайде моля ви се като не знаете не пишете измишльотини, щото изобщо не ни е приятно на нас Belieberi-те.А и като си има пари защо да не ги харчи.Ама то вие сте толкова назад с материала, ама айде. ....... facepalm

29

Тра-ла-ла

преди 10 години

О, горкото то, не виждало било таквиз неща...

28

peep

преди 10 години

ЕТИКЕТ, СТРИПТИЗЬОРКА???????????НИЩО НЕ РАЗБИРАМОТКОГА ДА БАРАШ НЯКАКВА К.РВА ПО *** ДОКЪТО СИ ПИЯН ТИ ТРЯБВА ЕТИКЕТ , ИЛИ ТЯ Е АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА ЧЕ БЕЗ ЕТИКЕТ НЕМОЖЕ.

fallback