Снимка: Reuters
fallback

За да наемеш Адел да ти попее на частно парти, трябва да приготвиш по 100 000 паунда на минута. Толкова е тарифата на поп звездата, за да приеме поканата.

Тя в момента е в сериозна дилема, която ще трябва да реши в близките дни. Тя е получила покани за рождените дни на супер модела Кейт Мос и съпругата на Барак Обама - Мишел. И двете известни личности са пожелали Адел да сподели празника им и да попее срещу тлъст хонорар, но проблемът е, че двете партита са в последователни дни. Кейт Мос навършва 40 години на 16 януари, а на 17-и Мишел стяга юбилей по случай 50-годишнината си.

Ако гостува в Белия дом, Адел ще пее в компанията на Бионсе, която е потвърдила, че ще пее пред знатните гости на президентшата.

Като се имат предвид хонорарите на Адел, тя би могла да спечели 3 милиона британски лири за 72 часа, ако успее да се яви и на двете събития, смятат таблоидите.

Последната официална изява на изпълнителката беше на церемонията по раздаването на "Оскар"-ите през месец февруари, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

OOO

преди 10 години

ПОВЕЧЕ СВИРИ на някой големец, отколкото пее.Богдана Карадочева е по-добра.

12

глупости

преди 10 години

Важното е,че има кой да ги дава!Друго си е да изкаканижеш,че си дал ..."1,000,000 за най-скъпата певица,кво ще кажеш,а?Ние не сме случайни!И го можем!"

11

НОРА

преди 10 години

Реших да напиша коментар,просто защото през живота си съм имала възможността да слушам наистина прекрасни изпълнители и оперни и естрадни и др.Колкото и голям да направят хонорара на Адел ,няма да и направят гласа по-приятен и с по-красив тембър ,и няма опасност да остане като идеал за бъдещето.Единствено времето ще покаже това,но е жалко ,че такива пиари базирани на много пари правят някого това ,което не е.

fallback